De Kookerij

Workshop, Restaurant, Opleidingen & Cursussen, Culinair

Haal het beste uit uzelf bij kookstudio de Kookerij Culinary College. Kook. Leer. Kijk. Proef. Geniet. Alles onder vakbekwame leiding van onze chefs & staf in een professionele, sfeervolle keukenomgeving. Onze tien kookeilanden staan volledig toegerust tot uw beschikking. U werkt met elk seizoen wisselende menu’s, pure ingrediënten en producten, zoveel mogelijk streekgebonden. Kwaliteit. Vinden we vanzelfsprekend.

Alles in huis
De Kookerij Culinary College is dé locatie voor uw kookworkshops, (wijn)proeverijen, trainingen, motivatie- of teambuildingsessies, vergaderingen, presentaties, borrels, feesten en meer. Met tien kookeilanden + een demonstratie eiland op een podium, biedt de Kookerij royaal ruimte aan 20 tot 150 personen om te komen koken en vooral, te genieten. We hebben alles in huis. Voor grotere feesten of partijen tot 250 personen, is er volop ruimte in onze professioneel uitgeruste kookstudio, sfeervolle restaurant (op maat aan te passen, afhankelijk van uw wensen) en gezellige bar. Toegevoegde waarde zijn de nabij gelegen duinen en het kilometerslange strand.
Kwaliteit
De Kookerij onderscheidt zich door als enige grote kookstudio in Nederland seizoensgebonden te koken met gebruik van zoveel mogelijk fairtrade streekproducten. Ook in het aanbod van de menu’s is er de keuze om geheel of deels, biologisch of vegetarisch te koken. Niet voor niets zijn we lid van Slow Food en deels UTZ gecertificeerd. Wilt u geheel of deels biologisch of vegetarisch koken? Alles is mogelijk op onze prachtige locatie nabij strand & duin!
Educatie
Staat bij ons voorop. Want wat is er nu leuker dan privé complimenten over uw kookkunsten krijgen door uw nieuw, opgedane ervaringen bij de Kookerij? Koken is ontzettend leuk, maar zeker niet altijd [even] gemakkelijk. Daarom komt u bij de Kookerij ook om onder leiding van onze enthousiaste chefs uw keuken-, waren-, bereidingskennis uit te breiden! 
De Kookerij is uw unieke kookstudio in het hart van de Duin- & Bollenstreek met ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur. Goed bereikbaar per openbaar vervoer

Contactgegevens

Walserij 66
2211 SL Noordwijkerhout

Walserij Model.NdtrcItem.HouseNumber
2211 SL, Noordwijkerhout