Have Fun Events

Conferentie services

Evenementenbureau Have fun Events organiseert de leukste groepsuitjes, bedrijfsuifsuitjes, personeelsfeesten, familiefeesten, vrijgezellenfeesten en kinderfeestjes op en in de omgeving van het strand in Noordwijk.

Workshops, clinics, en vergaderbreaks voor zowel particulieren als groepen. Leuke ideeën, snelle service, uitgebreid assortiment, gunstige prijzen, enthousiaste medewerkers en gezelligheid, dat is wat u van Have fun Events kan verwachten! Wij zien u graag op of nabij het strand voor o.a. branding kanoën, vliegeren / power kiten, beach volleybal, 6-kamp, duinsteppen, mountainbiken, limbo dansen, raften, teambuilding games, Solex rijden, disc golf, klootschieten, suppen, cocktails en de ondergaande zon!

Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Na onze openingstijden en in de weekenden zijn wij bereikbaar via info@havefunevents.nl of (t) +31 (0)6 - 22 41 57 32.

Have fun Events Vakantie-activiteiten is de leverancier van blijvende herinneringen. Mooie momenten in Noordwijk en de Bollenstreek waar u met een glimlach aan terug zult denken!

Contactgegevens

Have Fun Events

Jacoba van Beierenweg 97A
2215 KW Voorhout

Jacoba van Beierenweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
2215 KW, Voorhout

Extra informatie

Doelgroep
groepen Ja
zakelijk Ja