Kookstudio de Kookerij Culinary College

Congres- en vergaderaccommodatie, Workshop

Haal het beste uit jezelf bij kookstudio de Kookerij Culinary College. Kook. Leer. Kijk. Proef. Geniet.

Plezier in koken!
Haal het beste uit jezelf bij kookstudio de Kookerij Culinary College. Kook. Leer. Kijk. Proef. Geniet.

Alles in huis
De Kookerij Culinary College is dé locatie voor kookworkshops, vergaderingen en meetings voor uw bedrijf of voor een teambuilding event, borrel of personeelsfeest. Maar ook trainingen, motivatie- of teambuildingsessies en presentaties. Met tien kookeilanden + een demonstratie eiland op een podium, biedt de Kookerij royaal ruimte aan 15 tot 150 personen om te komen koken en vooral, te genieten. Alles onder vakbekwame leiding van onze chefs & staf in een professionele, sfeervolle keukenomgeving. Onze tien kookeilanden staan volledig toegerust tot je beschikking. We hebben alles in huis! Er is er volop ruimte in onze mooie kookstudio, sfeervolle restaurant (op maat aan te passen, afhankelijk van je wensen) en gezellige bar. Toegevoegde waarde zijn de nabij gelegen duinen en het kilometerslange strand.

Kwaliteit

De Kookerij onderscheidt zich door als enige grote kookstudio in Nederland seizoensgebonden te koken met gebruik van zoveel mogelijk fairtrade streekproducten. Ook in het aanbod van de menu’s is er de keuze om geheel of deels, biologisch of vegetarisch te koken. Niet voor niets zijn we lid van Slow Food en deels UTZ gecertificeerd.

De Kookerij is jouw unieke kookstudio in het hart van de Duin- & Bollenstreek vlakbij strand en duin, met ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur. Goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Contactgegevens

Kookstudio de Kookerij Culinary College

Walserij 66
2211 SL Noordwijkerhout

Walserij Model.NdtrcItem.HouseNumber
2211 SL, Noordwijkerhout