Mountainbiken & combi - SPEV

Actief en Sportief

Wil je ervaren hoe leuk mountainbiken kan zijn? SPEV / Noordwijk-Events organiseert clinics in een van de mooiste mountainbike gebieden van Nederland. De uitgestrekte duinen en bossen zijn de perfecte omgeving voor een middag spectaculair mountainbiken.

Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs beleeft u een uitdagende en sportieve middag in de mooie natuur van Zuid-Holland.

Tijdens de clinic zoekt u onder begeleiding van een instructeur het bekende en populaire parcours van Noordwijk op. Dit parcours is gelegen in een prachtig duin- en dennengebied ten noorden van Noordwijk. De route is een lange singletrack en zal zeker een uitdaging zijn. De totale lengte van het parcours is 11 km.

Cominatie met andere activiteiten
In Noordwijk kan het mountainbiken gecombineerd worden met diverse andere activiteiten, zoals vliegeren (powerkiten), beachvolleybal, beachgolf, discgolf, brandingraften, brandingkanoen, suppen, vespa tour en nog veel meer. Uiteraard behoort een afsluitende BBQ in één van onze vele paviljoens ook tot de mogelijkheden.

Preferred partner hotels en beachclubs
Wij zijn preferred partner van o.a. Hotel van Oranje, Radisson Blu Palace Hotel, Alexander Hotel, NH Leeuwenhorst en deels Huis ter Duin. daarnaast weken wij samen met vrijwel alle strandpaviljoens en beachclubs.

Veiligheid voorop
Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is lid van branchevereniging VeBON (Vereniging Buitensport Ondernemingen Nederland): Bijzondere locaties, deskundige begeleiding, TÜV gecertificeerd, gekeurde materialen, veilig verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Aantal personen: 15 tot 60 personen. Dagelijks boekbaar.

Wanneer?

Dag Van Tot