Bloom meets Breda

Een gezellig, swingend en energiek matinee-concert van Popkoor Bloom in samenwerking met Popkoor B.S.U.R. uit Breda.

Popkoor Bloom zoekt regelmatig samenwerking met andere koren, orkesten of culturele (dans) groepen. Op 24 maart gaat Bloom de samenwerking aan met Popkoor B.S.U.R. (be as 'u' are) uit Breda. Voor haar tweejaarlijkse koorweekend vol workshops en andere activiteiten heeft B.S.U.R. dit keer de locatie Noordwijk gekozen en Bloom gevraagd om samen een matinee concert te verzorgen. B.S.U.R. bestaat uit circa 40 personen en wordt begeleid door een 4-mans band. De zangers en zangeressen van Bloom gaan natuurlijk graag op deze uitdagende uitnodiging in. Laat u verrassen door deze eenmalige en unieke ontmoeting!

Zondag 24 maart 2019 Vanaf 14:00 tot en met 16:00

Sportlaan Model.NdtrcItem.HouseNumber