Brandingraften & combi - SPEV

Trotseer de golven tijdens het brandingraften in combinatie met een tweede activiteit. Een coastraft is een rubberboot met plaats voor maximaal 8 personen. Om door de branding te komen moét je als team samenwerken: tegelijk peddelen, tempo maken én sturen

Nog leuker is het om te raften in wedstrijdverband. Met meerdere teams tegelijk, rennend vanaf het strand, op volle snelheid de zee in. Tempo, ritme, knallen door de branding, het gevecht om de boei, tegensurfen naar de koppositie, en dan de finish... De perfecte uitdaging: welke vrienden, collega's of klanten werken het beste samen? Inclusief complete uitrusting bestaande uit een wetsuit, helm en zwemvest.

Cominatie met andere activiteiten
In Noordwijk kan het brandingraften gecombineerd worden met diverse andere activiteiten, zoals vliegeren (powerkiten), beachvolleybal, beachgolf, discgolf, mountainbiken, vespa tour en nog veel meer.

Preferred partner hotels en beachclubs
Wij zijn preferred partner van o.a. Hotel van Oranje, Radisson Blu Palace Hotel, Alexander Hotel, NH Leeuwenhorst en deels Huis ter Duin. daarnaast weken wij samen met vrijwel alle strandpaviljoens en beachclubs.

Veiligheid voorop
Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is lid van branchevereniging VeBON (Vereniging Buitensport Ondernemingen Nederland): Bijzondere locaties, deskundige begeleiding, TÜV gecertificeerd, gekeurde materialen, veilig verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Aantal personen: tot 80 personen tegelijkertijd (bij meer dan 80 personen in combinatie met andere activiteiten)
Dagelijks boekbaar.

groepen Ja
zakelijk Ja

Dag Van Tot
Maandag 09:00 18:00
Dinsdag 09:00 18:00
Woensdag 09:00 18:00
Donderdag 09:00 18:00
Vrijdag 09:00 18:00
Zaterdag 09:00 18:00

* Dagelijks boekbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Walserij Model.NdtrcItem.HouseNumber
2211 SJ, Noordwijkerhout