Cosy Gastenverblijf Ruigenhoek 13a

Ruigenhoek 13a is een gezellig ingericht gastenverblijf met 2 slaapkamers. Het huisje is landelijk gelegen buiten het kleine dorp de Zilk, aan de weg naar het strand en aan de rand van een natuurgebied.

Het gastenverblijf beschikt over een woonkamer, met eettafel en een houtkacheltje. De keuken is riant en van alle gemakken voorzien. De badkamer heeft een inloopdouche, een grote wastafel met wasmachine en droger. Het toilet is separaat gebouwd van de badkamer.
Buiten heeft u een privéterras met 2 loungebedden, eettafel met 4 stoelen en een lage zithoek. Buiten kunt u gebruik maken van een jacuzzi en de sauna. En wilt u 's avonds op het terras genieten, dan steekt u gezellig de buiten open haard aan, voor hout is gezorgd! 
Op 200 meter lopen vindt u Café-restaurant de Ruigenhoek en op 1.2 km. vindt u Landgoed & Golfbaan Tespelduyn, met een uitstekend restaurant.
Op 5 km. afstand vindt u de Noordzee en het strand van Langevelderslag. Ook hier kunt u heerlijk relaxen bij St(r)andplaats Nederzandt.
Binnen 5 minuten bent u in de Amsterdamse Waterleidingduinen, een zeer mooi natuurgebied. Voor liefhebbers van steden zijn Haarlem, Leiden, Amsterdam en den Haag uitstekend bereikbaar.

Ruigenhoek Model.NdtrcItem.HouseNumber
2191 AG, De Zilk