De Tulperij

De Tulperij is een bloembollenbedrijf in het hart van de Bollenstreek, 10 minuten van de Keukenhof. Vanuit de hele wereld ontvangen wij elk voorjaar bezoekers op onze bloembollenvelden. Een onvergetelijke gebeurtenis!

Excursies door de bloembollenvelden in het voorjaar
Samen met Daan, de bollenkweker, gaat u het land op. Tijdens de rondleiding vertelt hij over het bedrijf en de groei en bloei van onze bloembollen. U krijgt  gelegenheid om tijdens de rondleiding foto’s te maken tussen de bloeiende tulpen, narcissen of hyacinten. In de kas wordt een film getoond over het proces van rooien, bollen pellen, en het verwerken van de bollen. Hier kunt u ook terecht voor koffie, thee en versgebakken stroopwafels en appeltaart. Groepsrondleidingen geven wij vanaf 10 personen. U kunt dit alleen op reservering doen. Stuur een mail naar De Tulperij en samen gaan we overleggen wat, wanneer  en hoe laat  u de rondleiding kunt krijgen.

Workshops
De Tulperij is een hele leuke inspirerende omgeving voor workshops. Gedurende het jaar worden diverse workshops georganiseerd zoals schilderen, bloemschikken en  stippen op porselein.

Bloembollenverkoop in De Tulperij
Vanaf eind augustus tot en met eind oktober kunt u bloembollen bij ons kopen. De Tulperij is open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur voor bloembollenverkoop. Op andere dagen alleen op afspraak.

Kijk voor het programma en reserveren rondleidingen op www.detulperij.nl.

Fiets/wandelroute door de Bollenstreek
De Tulperij ligt tussen knooppunt 55 en 58. Een mooie gelegenheid om bij ons even uit te rusten en te genieten van de stilte en het mooie uitzicht op de bollenvelden. De Tulperij ligt tussen de wandelknooppunten 21 en 56. 
De Tulperij is goed bereikbaar en parkeren is gratis.

Praktische informatie

Doelgroep
kinderen Ja
volwassenen Ja
senioren Ja
groepen Ja
zakelijk Ja
Prijs
groepen vanaf 4.95
toelichting prijs Groepsexcursie vanaf 10 personen. De prijs is € 4,95 per persoon. Vanaf 20 personen werken we met een staffel.
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden PIN