Het Wapen van Noordwijkerhout

Wil je de echte sfeer van de Bollenstreek en Noordwijkerhout proeven? Kom dan naar het Wapen van Noordwijkerhout. Altijd gezellig druk en heerlijk eten. Naast de uitgebreide menukaart serveert het Wapen van Noordwijkerhout van maandag tot en met donderdag ook een dagschotel voor 8,50 euro. Dagelijks geopend van 17.00 tot 21.00 uur.

Kom binnen in hotel restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout en proef de sfeer van hét begrip in de Bollenstreek.
Voorheen was Het Wapen van Noordwijkerhout een gezellig café/dorpshuis van de firma Heineken. Iedereen kwam er langs voor een praatje en een drankje. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een heerlijk hotel restaurant waar je intiem met zijn tweeën of samen met familie en vrienden kunt genieten van de traditionele Hollandse keuken. Versbereid en tegen een eerlijke prijs.
Wij staan voor kwaliteit en creativiteit, maar willen vooral onze gasten een onvergetelijke avond bezorgen. We zijn 7 dagen per week geopend, dus u bent altijd van harte welkom om bij ons te genieten van heerlijke gerechten, verse ingrediënten, een ontspannen nacht en bovenal: veel gezelligheid.
Naast onze vaste gevarieerde kaart, serveren wij iedere maand een keuzemenu met gerechten van het seizoen. Wat die gerechten zijn, is elke keer weer een verrassing. Wij serveren van maandag tot en met donderdag ook een dagschotel voor slechts 8,50 euro.