Landgoed & Golfbaan Tespelduyn

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn; er helemaal uit zijn, maar ook thuiskomen. Op slechts een paar minuten afstand van het strand, te midden van de drukke Randstad, ligt het Landgoed Tespelduyn. Het is een oase van rust en sportieve ontspanning.

De prachtige 9-holes golfbaan met hole 3 die begint op 23 meter hoogte en hole 4 waarbij de green op 18 meter hoogte ligt, doet het hart van elke golfliefhebber sneller kloppen. Ook beschikken wij over uitstekende oefenfaciliteiten; drivingrange met overdekte afslagplaatsen, diverse putting greens, chipping green & drie par 3 oefenholes.

Maak kennis met de sport door een golfclinic te volgen onder leiding van een golfprofessional! Een leuk en ontspannen uitje met collega's, familie of vrienden en vriendinnen.

Naast de golfactiviteiten kan men ook op eigen gelegenheid of via een clinic jeu de boules spelen.

Op Tespelduyn bent u ook van harte welkom om te genieten van onze diverse culinair mogelijkheden als; een brunch, lunch, klassieke High Tea, High Wine, High Beer, High Bubbles, diner, of gewoon een lekker kopje koffie met een smakelijke appelpunt.

Dagelijks geopend vanaf 08.30 uur. Reistijd per auto vanuit Noordwijk: ca. 10 minuten. 

Tespelduyn, dé plek waar Golf & Gastvrijheid samenkomen.
2e plaats verkiezing Golfbaan van het jaar 2014.
2e plaats vergader- en evenementenlocaties in de categorie tot 100 personen.
Winnaar Noordwijkerhout Culinair 2011, winnaar Publieksprijs Noordwijkerhout Culinair in 2013, Winnaar Lekkerste Gerecht Noordwijkerhout Culinair in 2014.
In 2012 de 2e plaats in de top 25 Beste terras van de Duin- en Bollenstreek met in 2013 en 2014 de 5e plaats.
Beste vergaderlocatie van het jaar (goud) 2016. Gouden Greenkey Keurmerk 2017.

Bekijk promotiefilm

 

Tespellaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
2211 VT, Noordwijkerhout