Landgoed Tespelduyn

Heerlijk ontspannen genieten van een kopje koffie of thee met rijk gevulde appelpunt. High tea, Bruch of wijn-spijs proeverij

Welkom op Tespelduyn!!
't Landhuys is dagelijks vanaf 08:00 geopend. U kunt hier niet alleen terecht voor een heerlijk kopje koffie met een royaal gevulde appelpunt, maar ook voor een heerlijke lunch of diner.
Op reservering kunt u terecht voor een heerlijke High Tea, Brunch, Wijn-spijs Proeverij of Walking Dinner.
Op Landgoed Tespelduyn zijn twee prachtige locaties gevestigd, ‘t Landhuys en ‘t Koetshuys.
De prachtig aangelegde tuinen van het landgoed maken de entourage compleet. Afhankelijk van het aantal personen en uw voorkeur voor sfeer kiezen we samen voor een passende omgeving.
 
Parkeren: Op het Landgoed ligt een parkeerplaats voor meer dan 400 auto’s.  Ook is er parkeergelegenheid voor touringcars. Er zijn parkeerplaatsen voor mindervaliden. Tevens is het op aanvraag mogelijk uw gasten die slecht ter been zijn vanaf het parkeerterrein per golfbuggy te vervoeren naar uw feestlocatie.
 
Extra faciliteiten Babycare; Mindervalidentoilet; Golfbaan, Jeu de Boules banen; Groot schaakspel; Kinderstoelen; Kindermenu; Kleedkamers met douches; Rookruimte is overkapt en voorzien van een heater.

Wilt u meer weten over de vele culinaire mogelijkheden van Landgoed Tespelduyn, dan bent u van harte welkom contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvende afspraak.

Praktische informatie

Accommodatie
Soort gebouw Landhuis
Eetgelegenheid
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja

Dag Van Tot
Zondag 08:00
Maandag 08:00
Dinsdag 08:00
Woensdag 08:00
Donderdag 08:00
Vrijdag 08:00
Zaterdag 08:00

Tespellaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
2211 VT, Noordwijkerhout