Rent-a-Bike van Dam

Rent-a-Bike van Dam heeft een fiets voor elke gelegenheid. Met de verhuur van fietsen, E-bikes, tandems, MTB's en steppen is Rent-a-Bike van Dam de perfecte plek om een fiets te huren.

Wanneer je op vakantie bent maar ook bij uitstapjes met groepen, bedrijven en sportteams denken wij graag met je mee om een leuke dag op de fiets samen te stellen. Ontdek de Bollenstreek per fiets. Geniet van de mooie kleuren en heerlijke geuren van de bloemenvelden en vind je weg naar het strand of ervaar de Nederlandse duinen!

Bij ons kun je terecht voor het huren van een fiets tijdens je vakantie, maar ook voor het bezorgen van een groot aantal fietsen op locatie ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot, compleet en divers aanbod waaronder heren- en damesfietsen, kinderfietsen, E-bikes, tandems, kinderkarren en hondenkarren. Bij ons kan je ook terecht voor het huren van een mountainbike om de MTB route door de Noordwijkse duinen te ontdekken. Boek je fiets online. Bij het huren van een fiets ontvang je altijd een routekaart van de omgeving. Heb je liever een ervaren gids mee die de mooiste plekjes van de streek laat zien, dan kan dat ook.

Rent-a-Bike van Dam is gelegen in het centrum van Noordwijkerhout tegenover de Witte Kerk. Dit is eenvoudig te bereiken met de auto. Parkeer gratis op het Landbouwplein (ca. 0 meter) of op de Brink (ca. 150 meter). Voor vragen, neem gerust contact met ons op. Tijdens de lente ben je ook welkom bij onze locatie op Keukenhof.

Praktische informatie

Dag Van Tot
Maandag 09:00 18:00
Dinsdag 09:00 18:00
Woensdag 09:00 18:00
Donderdag 09:00 18:00

Dag Van Tot
Vrijdag 09:00 21:00

Dag Van Tot
Zaterdag 09:00 17:00

Dag Van Tot
Zondag 10:00 18:00

* * Van 1 april tot 1 november elke zondag geopend. Vanaf 1 november zondag enkel geopend op aanvraag