Restaurant Landgoed Tespelduyn

Landgoed Tespelduyn is dé locatie voor élke gelegenheid.

De mogelijkheden zijn eindeloos: geniet van een brunch, lunch, high tea, high wine, high beer, aangeklede borrel, diner, walking dinner, barbecue of een buffet. Niets zal u en uw gasten ontbreken.
Ook voor sportieve activiteiten of zakelijke bijeenkomsten bent u hier aan het juiste adres. Als officiële trouwlocatie voor binnen of zelfs buiten ceremonies staat Team Tespelduyn klaar om u van A tot Z een onvergetelijke dag te bezorgen!

Tespelduyn, dé plek waar Golf & Gastvrijheid samenkomen.
2e plaats verkiezing Golfbaan van het jaar 2014.
2e plaats vergader- en evenementenlocaties in de categorie tot 100 personen.
Winnaar Noordwijkerhout Culinair 2011, winnaar Publieksprijs Noordwijkerhout Culinair in 2013, Winnaar Lekkerste Gerecht Noordwijkerhout Culinair in 2014.
In 2012 de 2e plaats in de top 25 Beste terras van de Duin- en Bollenstreek met in 2013 en 2014 de 5e plaats.

Gulle Tjon's Spareribs-avonden
Door uitstekend gastheerschap, ongekende liefde voor lekker eten en voor koken wist Tjon Affo zijn zaak in Noordwijk tot grote hoogte te brengen. Niet alleen gasten uit de Bollenstreek, maar ook Spareribs-liefhebbers uit de verre omgeving kwamen naar de Gulle Tjon om van deze specialiteit te genieten. Tjon Affo is nog altijd actief en organiseert maandelijks Gulle Tjon's Spareribs-avonden op Landgoed Tespelduyn. Kijk op de website voor de eerstvolgende data. Reserveren is aanbevolen.

Bekijk onze menukaarten en overige mogelijkheden op de website.

Indoor/outdoor capaciteit:  100 / 100