Tespelduyn, Landgoed & Trouwlocatie

Sprookjeshuwelijk op Landgoed Tespelduyn, een prachtige trouwlocatie met schitterend terras en verschillende zalen. Geheel naar eigen keuze in te richten en aan te kleden.

Landgoed Tespelduyn is een officiële trouwlocatie waar jullie huwelijk van A tot Z kan plaatsvinden: trouwfoto’s, huwelijksvoltrekking, receptie, intiem diner en een spetterende feestavond! Jaarrond is Tespelduyn dé locatie waar oprecht wordt meegedacht om jullie huwelijksdag ‘op maat’ tot een bijzondere belevenis te maken.

‘t Landhuys
De uitnodigende en warme ambiance midden in de vrije natuur met in het voorjaar een prachtig uitzicht op de bloembollenvelden maakt dat jullie gasten zich zeer welkom voelen. ’t Landhuys beschikt over een grote ontvangstruimte, een restaurant, twee bars, twee stijlkamers – De Heerenkamer & de Huyskamer – met openhaard en een zeer ruim terras.

De Heerenkamer heeft een typische Engelse ambiance terwijl de Huyskamer vooral het accent op het romantische legt. ’t Landhuys biedt ruimte voor een geheel verzorgde receptie tot 500 gasten. Door gebruik te maken van de verwarmde serre en/of tenten op het terras zijn er zelfs 1000 gasten welkom.

‘t Koetshuys
’t Koetshuys ligt naast ’t Landhuys en is een zeer smaakvol ingerichte ruimte. Uitermate geschikt voor gezelschappen tot 250 personen. Een fantastische plek voor een receptie of een spetterende feestavond!

Trouwtuin
Wat is er romantischer dan elkaar het JA-woord geven in de open lucht. Dit kan in de trouwtuin van Tespelduyn!
Uiteraard hebben wij ook binnen een speciale trouwzaal.

Extra faciliteiten
Parkeerplaats met ruim 300 plaatsen (ook voor minder-validen en touringcars), babycare, mindervalidentoilet, jeu de boules banen, groot schaakspel, kinderstoelen, kindermenu’s, kleedkamers met douches, rookruimte overkapt en voorzien van heater.

Volledig verzorgd
Er komt zoveel kijken bij een trouwdag, dat wij jullie daar graag bij helpen. Zo kunnen wij zorgen voor speciale aankleding, bruidstaart, trouwreportage, videograaf etc. Ook op culinair gebied kunnen wij jullie deze dag zo bijzonder maken als jullie zelf willen.

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van Landgoed Tespelduyn, dan bent u van harte welkom contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kunt u doen via events@tespelduyn.nl of op telefoonnummer 0252-241333. Wij stellen graag op basis van uw specifieke wensen samen met u een mooi programma samen. 
 
Wij hopen samen met u uw trouwdag tot een onvergetelijke dag te mogen maken!

Tespellaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
2211 VT, Noordwijkerhout