Ontdek Noordwijkerhout en omgeving te voet

Vanuit Noordwijkerhout kun je oneindig veel kanten op voor een mooie wandeling. Genieten van de rust in de duinen, struinen door het bos, genieten van de bloeiende eindeloze bollenvelden of uitwaaien op het strand. Zelf erop uittrekken in de onmetelijke Amsterdamse Waterleidingduinen, het Hollands Duin of het Nieuw Leeuwenhorstbos of kom een van de mooie uitgezette wandelroutes kopen bij VVV Noordwijkerhout.

Wandelen is niet alleen heerlijk ontspannend, maar ook onderdeel van gezond leven. Loop eens mee met de maandelijkse 10.000 stappenwandeling die vanuit Noordwijkerhout wordt georganiseerd. In het kader van het programma ´Beweeg je leven´ onder leiding van leefstijlcoach Marjoleine Klapwijk. De basis van dit programma is dagelijks 10.000 stappen lopen en drie maal in de week matig intensief bewegen. Een aanrader voor iedereen die zich wat fitter wil voelen of een aantal kilo´s kwijt wil. Kom voor meer informatie en aanmelden naar VVV Noordwijkerhout, Dorpsstraat 8.

Nieuw is de Wandel kaart van Falk, gebaseerd op het wandelknooppunten netwerk. Deze fantastische kaart kost slechts € 8,99 en is bij VVV Noordwijkerhout verkrijgbaar.
De kaart heeft  12 prachtige ommetjes in de streek, 3 dag-wandelingen en 8 wandelingen in de Amsterdamse Waterleidingduinen.